búék

 2010.01.02. 10:05

Hát boldog új évet kívánok mindenkinek!!

Hogy telt a szilveszter? Nekünk nem volt rossz. Megint egy olyan dolog történt, ami eddigi életemben soha. Dolgoztam aznap. És B. is dolgozott este. Sajnos. De csak este 10-ig, így utána tudott hozzám csatlakozni. A. barátjánál, Shane-éknél voltunk "házibuliban", nem volt nagy társaság, 5 pár, mindenki 30+. Program: beszélgetés, evés-ivás, nevetgélés, éjfél után táncolás. Az vicces volt egyébként, hogy mindenki jelmezbe öltözött, jót nevettünk a többieken. Sajnos mi nem tudtunk ruhát kölcsönözni, mert utolsó pillanatban döntöttük el, hogy ide megyünk. Azért A-tól kaptunk mikulás sapkákat, B. egy rózsaszín kb 30 éves köntöst, én meg egy irhabundás mellényt. Nem fáztam...

Érdekesség: Perthben és környékén nem igen működnek taxi társaságok. Nem csak ünnepnapokon, de még munkanapokon se. Lehet kb. 20 taxi összesen a környéken. Igazából érthető, mert mindenki vezet, az alkohol fogyasztás bizonyos mértékig megengedett a volánnál ülőknek, így érthetően nem veszik sűrűn igénybe a tixizást az emberek. Mi sem tudtunk taxit hívni, ott aludtunk a kanapén. Ausztrál nagy kanapé, kényelemesebb, mint az ágyunk :)

Visszatérve az alkohol fogyasztásra, az utcán, járműveken tilos inni. Az utóban a sorőr kivételével szabad. A sofőr a volán mögé ülés előtt ihat 3 sört, ha férfi, ha nő, akkor csak egyet. De amint beszállt a kocsiba, már nem ihat. Tehát, ha én inni akarok egy sört, felhörpinthetem a házban és már vezethetek is. De ha útközben szeretném meginni u.azt a mennyiséget, és én vezetek, súlyos pénzbírságot kapok, esetleg még a jogsit/kocsit is elveszik. Látjátok, itt is vannak hülye törvények.

Címkék: szórakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://kengurulany.blog.hu/api/trackback/id/tr461638797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása